Φοβερά ζώα και ένα… μωρό!

Ε, λέω ν΄ αρχίσω να ανεβάζω κάποια posts που άφησα στην άκρη, για χάρη άλλων. Και σήμερα κάτι παρουσιάστηκε, αλλά τελικά είπα να μην ξαναναβάλλω τίποτα, μέχρι να τελειώσουν αυτά που περιμένουν στη σειρά.
Για σήμερα, λοιπόν, ετοίμασα ένα βίντεο  με κάτι ζώα που όλα κάνουν κάτι φοβερά αστείο, αλλά και ένα μωρό που σου φτιάχνει το κέφι με το φοβερό γέλιο του! Όλο, κρατάει δύο λεπτά, κι έχει ένα μικροελάτωμα ότι όλα τα βίντεο τελειώνουν απότομα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι΄ αυτό και όλο το υπόλοιπο μου άρεσε πολύ.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

3 σχόλια στο “Φοβερά ζώα και ένα… μωρό!”

   marilia
   24 Μαΐου 13 στις 22:00

   χαχαχαχαχαχαχα! Εγώ έχω γάτο ζητιάνο. Δεν τολμάς να φας κι έρχεται να μυρίσει το πιάτο σου και να κλέψει μπουκίτσα!!! Η Κινέζα γάτα δεν κάνει σιάτσου! Απλά νυστάζει και ετοιμάζει το… έδαφος για να κοιμηθεί! Κάτι ξέρω, κάτι ξέρω! Οι “γονείς” του σκύλου ακροβάτη πόσα εμφράγματα έχουν πάθει; Καλέ, πώς ενθουσιάζεσαι έτσι με το μωρό! Έχεις ακούσει εμένα;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

   Καληνυχτοφιλί

   δημήτρης
   25 Μαΐου 13 στις 16:55

   Πολύ όμορφο το βίντεο…και το μωρό φοβερό!
   Μαρίλια για ανέβασε κανα βίντεο να δούμε αν συναγωνίζεσαι το μωρό 🙂
   Εύχομαι να απολαύσετε ανεπηρέαστοι την σημερινή πανσέληνο!
   Φιλιά!

   marilia
   25 Μαΐου 13 στις 17:26

   τς! Είμαι μπροστά… μακράν! (δε θες να μ’ ακούσεις να χαχανίζω, πίστεψέ με! χαχαχαχαχαχα! Η αδερφή μου με ήθελε για ήχο κλήσης στο κινητό πάντος! χαχαχαχα)

Σχολιάστε