Ο Παραμυθάς πετάει στο Όνειρο

Τελικά, από την Κυριακή που μας έρχεται, 11 του μήνα,  αρχίζουν οι παραστάσεις του “ΠΑΡΑΜΥΘΑ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Το Όνειρο”, στου Ρέντη, που αναβλήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή  και είχα βγάλει αυτό το post, λίγη ώρα μετά που το είχα ανεβάσει.  Σήμερα το ξανανεβάζω προσθέτοντας και κάποιες οδηγίες για  όσους δεν ξέρουν την περιοχή και θα ήθελαν να έρθουν. Στα φανάρια που είναι μετά τη γέφυρα που βγάζει στην Εθνική οδό, στα καταστήματα Jumbo και Leroy Merlin, πάνω στην Πειραιώς: αν κατεβαίνετε από την Ομόνοια προς το Φάληρο στρίβετε δεξιά, κι αν ανεβαίνετε από την Παραλιακή, στρίβετε αριστερά. Μπαίνετε στη Λεωφόρο Φλέμινγκ. Κάνετε αριστερά στον τέταρτο δρόμο που είναι η οδός Καραολή και Δημητρίου και μετά πάλι αριστερά, στην Οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Εκεί θα δείτε μια μικρή πλατεία κι ένα παλιό κτίριο με μια χρωματιστή ταμπέλα που γράφει, “Παλιό Βυρσοδεψείο”. Παρκάρετε όπου βρείτε, γιατί έχετε φτάσει.
Και τώρα, για όσους δεν πρόλλαβαν να το δουν, το post,  που είχα ανεβάσει την προηγούμενη Πέμπτη.

_______________________________________________________________________________________________________

Χα, χα, χα… “Ο Παραμυθάς πετάει στο Όνειρο”. Με έχει ενθουσιάσει αυτός ο τίτλος! Έχει πολύ πλάκα. Είναι σαν να υπονοεί κάτι… παραμυθένιο… κάτι το ονειρικό… αλλά, δεν είναι τίποτα απ’ όλα αυτά. Είναι μία απλή πρακτική πληροφορία. Δείτε τη φωογραφία και θα καταλάβετε. Ο Παραμυθάς, θα πετάξει εδώ που βλέπετε.

Ναι, ακριβώς. Σωστά μαντέψατε. σ’ αυτό το χώρο, θα δώσω παραστάσεις “Παραμυθά”. Δεν είχα βρει τίτλο γι’ αυτό το post αλλά και ό,τι σκεφτόμουν δεν μου άρεσε, όταν καθώς άρχισα να το ετοιμάζω πρόσεξα τον τίτλο του διαφημιστικού φυλλάδιου. Για δείτε το κι αυτό.


Ε; Πλάκα δεν έχει, πώς ήρθε κι έδεσε ο τίτλος με το όνομα του θεάτρου; Λοιπόοον…

Από την επόμενη Κυριακή και όλες τις Κυριακές του Μαρτίου, στις 3 και μισή το απόγευμα, θα ξανακάνω παραστάσεις με τον “Παραμυθά”, στο Δημοτικό Κινηματογράφο του Ρέντη, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης και Μπαλτατζή, στον Ρέντη, κατεβαίνοντας την Πειραιώς δεξιά ή ανεβαίνοντας από την παραλιακή αριστερά. Τα τηλέφωνα είναι: 21090902842 και 2104834977. Έτσι, μετά τις παραστάσεις που έκανα στις γιορτές στους Αμπελοκήπους, τώρα θα γίνουν και στα Νότια. Όσοι σας κάνει κέφι πάρτε τα παιδάκια σας κι ελάτε – αλλά και μόνοι σας, χωρίς παιδιά… επιτρέπεται η είσοδος. Και μια προσφορά του “καταστήματος”. Το είσιτήριο είναι 12 ευρώ για τους μεγάλους και 8 ευρώ για τα παδιά, αλλά αν πείτε στο ταμείο, “θα ήθελα εισιτήρια από την προσφορά του Παραμυθά”, τότε θα πληρώσετε όλοι 8 ευρώ.
Και θα κλείσω το  post με ένα μικρό τρέυλερ από την παράσταση που έκανα στις γιορτές και που ένα μεγάλο μέρος της, είναι θεατρικό παιχνίδι με τα παιδια, αλλά και τους μεγάλους, βέβαια, που είναι ακόμα παιδιά.
Σας φιλώ
Π

4 σχόλια στο “Ο Παραμυθάς πετάει στο Όνειρο”

Σχολιάστε