Επιτέλους, πέταξα!

Τριάντα πέντε χρόνια μετά που άρχισα να κάνω τον “Παραμυθά” στην ΕΡΤ, κατάφερα να πετάξω στ΄ αλήθεια, και χωρίς γιλέκο: Χα, χα, χα… Αυτός ο βράχος με τον Φάρο, που βλέπετε, είναι απέναντι από το σπίτι μας. Ε, πέρασα πετώντας από πάνω του!  Μόνο στη Σκιάθο θα μπορούσε να γίνει αυτό, και το έκανα μια μέρα πριν φύγουμε. Το γυρόφερνα μέρες κι έλεγα να το κάνω τελικά του χρόνου, αλλά όπως είπε και ο Αλέξανδρος όταν του το ‘πα αυτό, “του χρόνου παππού θα είσαι πιο παππούς”. Χα, χα, χα… Κι όπως θα δείτε, τον πήρα μαζί μου – όχι πετώντας – με την αδελφή του, τη μάνα του και τον πατέρα του. Για να μην σας παιδεύω άλλο με προλόγους, δείτε από μόνοι σας στο βίντεο, πώς πέταξα.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π 

10 σχόλια στο “Επιτέλους, πέταξα!”

   ainafets
   23 Αυγούστου 13 στις 18:34

   Καταπληκτικό, μετά από τόσο χρόνια “εικονικού” πετάγματος, το να πετάξει ο Παραμυθάς πραγματικά, είναι όντος συγκλονιστικό! 😉
   Το μόνο λυπηρό είναι που στο 15.15′ όταν περνάει πάνω απ΄το σπίτι και την αμμουδιά μας, όπου είμαι στημένη να τραβήξω βίντεο…δεν πατάω το σωστό κουμπί και έτσι λείπει το πλάνο από μακριά!
   Και εις ανώτερα λοιπόν… ανώτερες σφαίρες κλπ κλπ…
   🙂 !!!

   Antriana..Io
   23 Αυγούστου 13 στις 18:41

   «του χρόνου παππού θα είσαι πιο παππούς» χεχεχε… πολύ μ’ αρεσε αυτό! :p Κάτι τέτοια πετάω κι εγώ στη μαμά μου 😀 😀 😀
   Μπράβο θάρρος ο παραμυθάς:) τέλειο βιντεάκι… 🙂 🙂 🙂

   marilia
   23 Αυγούστου 13 στις 19:28

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Την πρώτη φορά μετά από τόοοοοοτε που… ξανάκουσα αυτή τη μουσική συγκινήθηκα και με πήραν τα κλάματα. Σήμερα… χτυπήθηκα στο γέλιο, επίσης, μέχρι δακρύων! χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Δεν παίζεσαι!!!!!

   Φιλιά… Ιπτάμενε! 😀

   νατασσΆκι
   23 Αυγούστου 13 στις 19:56

   Εμείς, και τότε να πετάς στ’ αλήθεια σε βλέπαμε. Αυτό θα πω, θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο της Μαριλίας και θα πάω να ξαναδω το βιντεάκι, γελώντας προκαταβολικά 🙂
   Σμουτς!

   Δέσποινα
   25 Αυγούστου 13 στις 10:02

   Εδώ ταιριάζει το: να ζεις, σημαίνει να χάνεις έδαφος!!!
   Καταπληκτικό αλλά και συγκινητικό. Πάντα έτσι να σε βλέπουμε.
   Καλημέρα!

Σχολιάστε