Η επιστροφή του… μου…

Τριάντα δύο χρόνια,  σχεδόν, μετά που πρωτοβγήκε ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ στην τηλεόραση και 28 από τότε που πρωτοβγήκε βιβλίο του… μου… τέλος πάντων, όπως το βλέπει κανείς, πριν 15 μέρες, λοιπόν,  βγήκαν δύο καινούργια βιβλία μου… του … “ΠΑΡΑΜΥΘΑ”. Έτσι την προηγούμενη Κυριακή, σε μία εκδήλωση στα πλαίσια της 3ης Έκθεσης Εφηβικού και Παιδικού Βιβλίου και των συναντήσεων των παιδιών με συγγραφείς, βρέθηκα να μιλάω σε μία αίθουσα της HELLEXPO, μπροστά σε γονείς, που -οι περισσσότεροι- έβλεπαν τον ΠΑΡΑΜΥΘΑ ως παιδιά, και στα παιδιά τους, που σε λίγες εβδομάδες θα δούνε και αυτά τον ΠΑΡΑΜΥΘΑ στην τηλεόραση. Είναι μια εξαιρετικά συγκινητική κατάσταση να βλέπεις εκείνους που μεγάλωσαν με ιστορίες σου και εκπομπές σου να είναι μπροστά σου, παρέα πια με τα παιδιά τους!!! Στη φωτογραφία ένα μέρος της μεγάλης παρέας, με ηλικίες από 6 χρονών έως 46.

Σας φιλώ
Καλή Κυριακή
Π.

13 σχόλια στο “Η επιστροφή του… μου…”

   marilia
   6 Φεβρουαρίου 10 στις 19:08

   Καλοτάξιδα! Αν και είμαι σίγουρη πως θα ‘ναι. Θα… πετάξουν μαγικά! 😉
   Προημερών ενημερώθηκα από το newsletter του “Ψυχογιού”. Στην επόμενη έξοδό μου-βόλτα στα βιβλιοπωλεία θα… πιαστώ από την άκρη του γιλέκου. 🙂

   Παπαστρατής Ιωάννης
   6 Φεβρουαρίου 10 στις 19:58

   Νίκο Πιλάβιε Παραμυθά μας!Άντε να αρχίσουν τα επεισόδια!Περάσαμε υπέροχα εκείνη την ημέρα όλοι όσοι είχαμε την τύχη να παρεβρεθούμε!

   Αλήθεια με το γάμο-post τι θα γίνει;

   Πιάσε ένα φιλί (που λέει και το Να-τασσσΆκι) και καλό σου (μας) ξημέρωμα!

   Fwtino_Asteraki
   6 Φεβρουαρίου 10 στις 21:42

   Καλησπέρεςςςςς!
   Ελπίζω να στε όλοι καλά και να κάντε σκανταλιές πολλές χιχιχ!

   Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι γιούπιιιιιιιιιιι!οέα νέα αυτά.Έχουν μυστικό συνδιασμό?εννοώ δηλαδή πας στον υπάλληλο στο βιβλιοπωλείο, του κλείνεις το μάτι και του λές μυστικά μυστικά ξέρεις αυτό εκείνο εκεί..παραμυθάς….πετάξω…τώρα…βάλτα σε μια σακούλα κρυφά κρυφά?χαχαχαχα!

   Τώρα αυτό το άλλο μήπως μπορούμε να το παίξουμε μια επανάληψη? Ουάααααααα ουάαααααα ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! 😛 🙂 😳 😳 😳

   Τρελό είμαι ότι θέλω κάνω!χιχιχ! 😛 😀

   καληνύχτα και όνειρα παραμυθένια σε όλους!
   Μάκιαααααα και αγκαλίτθεθ! 🙂

   Καραπιπέρης Γιάννης
   7 Φεβρουαρίου 10 στις 6:12

   Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Μαζί με εσένα, ‘επιστρέψανε’ πολλά παιδιά μέσα μας. Να είσαι πάντα καλά Π. !

   Καραπιπέρης Γιάννης
   7 Φεβρουαρίου 10 στις 21:34

   κι επίτρεψέ μου να αφιερώσω το τελευταίο κεφάλαιο ‘Πώς φτιάχτηκαν τ’αστέρια’ από τις ‘Περιπέτειες Μου’ στο φεγγάρι μου…

   Mika
   8 Φεβρουαρίου 10 στις 10:13

   τους εύχομαι καλό ταξίδι…να παραμυθιάσουν πολλές παιδικές ψυχές!

   να έχετε όλοι μια τέλεια ημέρα!!
   φιλιά

   Μαρία
   9 Φεβρουαρίου 10 στις 1:04

   χμ χμ τωρα κατάλαβα γιατι μερικοι μερικοι δε λέγαν να κάτσουν κάτω μόνο ήθελαν να στεκονται όρθιοι για να γαινονται πρώτη μουρη χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!

   Καραπιπέρης Γιάννης
   9 Φεβρουαρίου 10 στις 1:28

   χμμμ, άλλοι πρώτη μούρη, κι άλλοι με το …καβούρι !!! Ναι, πες μας ότι έπαθες jet lag με μισή ώρα πτήση… Ο Π. τι να πει, και με τόσο πλήρωμα φορτωμένος !!!

   Μαρία
   9 Φεβρουαρίου 10 στις 10:12

   εγω δεν είπα τιποτα αλλά όποιος εχει τη μύγα… να τη φερει πίσω χιχιχιχιχιχιχχι και το καβούρι μου να το αφήσεις ήσυχο… γιατι ήταν μια πολύ ισχυρη παρουσία της εκθεσης και προπαντων σταθηκε στο ύψος του για την φωτογραφιση χιχιχιχιχιχιχιχιχι

Σχολιάστε