Επίλογος στο “γάμο-post”

Εδώ και καιρό με έχουν σουλουμουντούκουμτσιτσιρί (λέξη από την εφηβεία μου για τη γνωστή πράξη)  με αυτά τα μηνύματα που σίγουρα θα έχετε πάρει και σου υπόσχονται ότι άμα τα προωθήσεις σ’ άλλους, θα πάρεις γρήγορα λεφτά, θα γνωρίσεις την ευτυχία, κ.λπ. και ότι αν δεν το κάνεις σε απειλούν ότι κάτι θα πάθεις. Εδώ και καιρό, σχεδιάζω ένα post γύρω από αυτό το θέμα. Αλλά, μπαίνοντας στο λογαριασμό στο  facebook να δω κάτι που μου είχαν στείλει πέφτω επάνω σε μια γελοιογραφία μου, που μου άρεσε πολύ, και που την έχει κάνει ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης -όπως είδα από τη δουλειά του- ο   Νικόλας  Στεφαδούρος. Κοιτάζοντάς το μου ήρθε μία φαεινή ιδέα: “Θα το  δώσω στη φίλη μου τη μάγισσα Άιναφετς” σκέφτηκα “και θα το κάνει μαγικό μήνυμα που να έχει κάποια σχέση με το γάμο”. Κι έτσι, σήμερα θα κλείσουμε τη σειρά των “γάμο-posts” με έναν μαγικό επίλογο.  Σας βάζω εδώ τη γελοιογραφία μου και μετά τις οδηγίες για το τι και πώς μπορείτε να πετύχετε.

1.  Αν δεν θυμάστε την ημερομηνία του γάμου σας που πλησιάζει και θα πληγώσετε τη γυναίκα σας ή τον άντρα σας αν την ξεχάσετε , στείλτε το σε 50 αστρολόγους και σε τρεις ώρες  θα έρθει ένα μήνυμα στο κινητό σας με ένα νούμερο που θα είναι η ημερομηνία που παντρευτήκατε.
2. Αν είστε αρραβωνιασμένοι και θέλετε να παντρευτείτε γρήγορα, στείλτε το σε 50 παπάδες, και μέσα σε ένα μήνα θα έχετε παντρευτεί.
3. Αν έχετε υποψίες ότι ο άντρας σας ή γυναίκα σας   σας απατάει, στείλτε το του/της,  10 φορές την ημέρα επί 10 ημέρες  και το δέκατο βράδυ θα αρχίσει να παραμιλάει στον ύπνο του/της  και θα σας πει το όνομα.
4. Αν ο/η σύντροφός σας ροχαλίζει πολύ τα βράδια και ψοφάτε στο ξενύχτι, στείλτε το σε 80 Φαρμακοποιούς και σε 5 μέρες θα κοιμάται  τόσο ήσυχα, που θα ξυπνάτε ανησυχώντας αν ζει  ή πέθανε και θα βάζετε το αυτί σας στο στόμα του/της για ν’ ακούσετε την αναπνοή του/της που μόλις θ’ ακούγεται.
5. Αν είστε παντρεμένοι και θέλετε να χωρίσετε, στείλτε το σε 100 ανύπαντρους και σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου.

Καλή επιτυχία.
Σας φιλώ.
Π.

 

8 σχόλια στο “Επίλογος στο “γάμο-post””

Σχολιάστε