Ε. όχι!!! Χα, χα, χα…

Τέρμα οι δισταγμοί. Δεν πάει άλλο, θα το ανεβάσω αυτό το κείμενο εδώ. Από το πρωί το γυροφέρνω και δεν το αποφασίζω. Αλλά έχω  ρίξει τέτοιο γέλιο από χθες που μου έστειλαν αυτό το διαφημιστικό, με τη μορφή τάχα μου δήθεν ιατρικής ενημέρωσης, που σκέφτηκα ότι είναι αμαρτία να μην γελάσετε κι εσείς, αν δεν το πήρατε ήδη με τα mail σας. Έκοψα τα ονόμα των δύο γιατρών και κάθε άλλη διαφημιστική πληροφορία και παρακαλώ πολύ αν τα ξέρετε ή αν τα βρείτε μην τα βάλετε στα σχόλια του post. Επίσης εγκατελειψα την ιδέα για κάποιες φωτογραφίες, και απορίες, όπως:  τι  θόρυβο θα κάνει αυτό το πράγμα, πώς θα το έβλεπαν κάτι τέτοιο τα κορίτσια, τι λέτε κι εσείς αγόρια…  και τέτοια. Εγώ, πάντως, προσωπικά κατανοώ το πρόβλημα που θα κάλυπτε μια τέτοια εγχείρηση, δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά καλύτερα να μην ξανα… ποτέ, παρά αυτό!
Και μια διευκρίνηση για όσους δεν το ξέρουν. Η  λέξη “πρόθεση”,  εκτός των άλλων εννοιών της, στην ιατρική σημαίνει την αντικατάσταση μέλους ή οργάνου του σώματος, που έχει χαθεί ή ακρωτηριασθεί.
Χα, χα, χα, χα…. Διαβάστε το.
Καλή διασκέδαση.
Π.

Χειρουργική αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας
Μια από τις μεθόδους αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας είναι και η χειρουργική τοποθέτηση ενδοπεϊκών προθέσεων. Η πρώτη τοποθέτηση πρόθεσης, έγινε με επιτυχία το 1947 και αφορά στην τοποθέτηση δύο κυλίνδρων στο πέος κατά την διάρκεια μιας απλής επέμβασης, η οποία γίνεται από ειδικούς ουρολόγους – ανδρολόγους. Η επέμβαση αυτή έχει γίνει τα τελευταία 25 χρόνια στις ΗΠΑ σε περισσότερους από 250.000 άνδρες, ενώ στην Ελλάδα η μέθοδος εφαρμόζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Οι προθέσεις διακρίνονται σε μόνιμης και μεταβλητής σκληρότητας. Οι εύπλαστες προθέσεις έχουν το μειονέκτημα ότι διατηρούν το πέος σε κατάσταση μερικής στύσης, με αποτέλεσμα να είναι ορατές κάτω από εφαρμοστά ρούχα. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα τους είναι εξασφαλισμένη. Αντίθετα, οι υδραυλικές προθέσεις προσφέρουν το πλεονέκτημα της μεταβλητής σκληρότητας, εξασφαλίζοντας ένα απολύτως φυσιολογικό αποτέλεσμα, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά και κατά συνέπεια προτιμούνται από την πλειονότητα των ασθενών.  Ο μηχανισμός αποτελείται από μία υδραυλική διάταξη ( δύο κύλινδροι, μια δεξαμενή και μια αντλία). Η επέμβαση γίνεται διαμέσου μιας μικρής τομής 1 1 εκατοστών, στο σημείο όπου το πέος ενώνεται με το δέρμα που καλύπτει τους όρχεις. Στη συνέχεια δημιουργούνται δύο κανάλια στα σηραγγώδη σώματα και οι κύλινδροι τοποθετούνται εκεί. Η δεξαμενή με το υγρό τοποθετείται στον χώρο δίπλα από την ουροδόχο κύστη, ενώ η αντλία τοποθετείται στο όσχεο σε τέτοιο σημείο που να είναι εύκολος ο χειρισμός της. Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου μια ώρα και απαιτείται νοσηλεία μιας μόνο ημέρας στην κλινική.

Χα, χα, χα… Δεν αντέχω να μη βάλω τουλάχιστον ένα σχόλιο/απορία: Αυτό τον “εύκολο χειρισμό” είναι που δεν καταλαβαίνω τι είναι. Τι εννοεί ο… ιατρός;  (Κατά το “τι εννοεί ο ποιητής;”) Χα, χα, χα…

4 σχόλια στο “Ε. όχι!!! Χα, χα, χα…”

   δημήτρης
   19 Ιανουαρίου 12 στις 8:29

   χααα!χα!χα! τι γέλιο κι αυτό πρωινιάτικα!χα!χα!…να’σαι καλά!κι άμα χαλάσει το “κουμπί” της αντλίας θα πρέπει να δίνουν και τρόμπα για χειροκίνητη ανέλκυση…
   εγώ όμως την εχω βρει τη λύση κι έχω παραγγέίλει από τη Βραζιλία να μου φέρουν μια…γιατί τα χρόνια περνάνε και δεν ξέρεις τι γίνεται!Αν συμβεί το “μοιραίο” θα την έχω πάντα σε ένα κουτάκι στην τσέπη του παντελονιού:
   http://www.tsantiri.gr/iatrika/tsimpima-arachnis-prokali-stisi-tessaron-oron.html
   🙂 🙂 🙂

Σχολιάστε