“Ο σκύλος”. (Επιτέλους)

Ε, εντάξει, το παράκανα! Ό,τι “μαστίγωμα” και να μου κάνει η nellinezi θα ‘χει δίκιο. Ξεκινήσαμε με την Παρασκευή που το βίντεο με την ιστορία για ένα σκύλο, δεν μπήκε καλά, μετά εξαιτίας των γενεθλίων του “μάστορα” δεν ξανανέβηκε, έβαλα τα τρία ποιήματα, (ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ) και μου έκανε εντύπωση που δεν γίνονταν σχόλια και από περιέργεια το άφησα για να δω λίγο ακόμα τι θα γίνει. Έτσι ενώ μπήκανε από την Παρασκευή μέχρι σήμερα 1.000 (!!!) περίπου καινούργια κομπιούτερ και 2.700 (!!!!) επιστροφές, έγιναν πρώτα δύο σχόλια και τελικά μπήκαν 5. Ίσως η σιωπή να σημαίνει ότι άρεσαν πολύ, αλλά μπορεί και καθόλου. Ποιος ξέρει… Όπως πια θα ξέρετε τα blogs είναι όπως και οι εκπομπές μου παλιά, σαν “μπουκάλια που πετάς στη θάλασσα”. Όπως και να ‘ ναι, σήμερα θα βάλουμε το βίντεο με την ιστορία του σκύλου και ελπίζω να αρέσει στα παιδάκια σας. Το προηγούμενο post το άφησα χωρίς να το σβήσω, έτσι κούφιο, χωρίς βίντεο γιατί ήθελα να μείνουν τα σχόλιά σας.
Να σας θυμίσω με δυο λόγια ότι το βίντεο είναι από τα θέματα της ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑΣ – το ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – με το τίτλο «Ο σκύλος». Ακουγόταν – όπως σας έχω πει κι άλλες φορές – πρώτα έμπαινε μία βουβή ταινία και ζητούσαμε να γράψουν τα παιδιά ιστορίες και μετά από δύο Κυριακές ξαναπαίζαμε την ταινία μετην καλύτερη ιστορία που είχαμε πάρει από τα παιδιά. Θα ενθουσιαστώ αν ανάμεσά σας βρω κάποτε το παιδί που έχει γράψει την ιστορία που θα ακουστεί.

Σας φιλώ.
Π.

2 σχόλια στο ““Ο σκύλος”. (Επιτέλους)”

   nellinezi
   6 Φεβρουαρίου 08 στις 23:04

   E …αμα δεν κάνω το ποδαρικό μου, δεν γίνεται!! 😀

   Λοιπόν:

   “Ε, εντάξει, το παράκανα! Ό,τι “μαστίγωμα” και να μου κάνει η nellinezi θα ‘χει δίκιο.”

   Ευτυχώς που το παραδεχτήκατε τουλάχιστον και το γλυτώσατε, γιατί ήμουν καθ οδόν….ερχόμουν φουριόζα!! 😛 😛

   Το βιντεάκι μου άρεσε πολύ! Φαντασία όμως…ε;; Εξωγήινος σκυλος…καλόο!!

   Όσο για τα τρία ποιηματα …έχω την εντύπωση, ότι μάλλον άρεσαν πολύ 🙂

   Σχολείο
   15 Απριλίου 11 στις 11:30

   Αγαπημένε μας Παραμυθά,

   Είδαμε την ταινία με το σκυλάκι στην τάξη μας και μας άρεσε πολύ, γιατί αγαπάμε και φροντίζουμε κι εμείς τα ζώα και κάνουμε αυτόν τον καιρό μία εργασία με τα ζώα!

   Με πολλή αγάπη,
   Τα παιδιά της α’ δημοτικού

Σχολιάστε