Η εκδήλωση στα Χανιά

ΚΑΡΑΒΑΚΙ

Τελικά σήμερα, θα ανεβάσω το post από την εκδήλωση του “Παραμυθά” στα Χανιά. Ομολογώ ότι επειδή το βίντεο που έφτιαξα είναι γυρισμένο με το κινητό και δεν είναι πολύ καλό, δεν πολυήθελα να το ανεβάσω. Αλλά επειδή με συγκίνησαν οι “παραμυθομεγαλωμένοι” γονείς με τις εκδηλώσεις τους -πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς μαζί- θα ήθελα να το ανεβάσω για  να τους το αφιερώσω. Ακόμα και αυτή η κάρτα που βλέπετε, αν και μου την έδωσε παιδάκι, είναι φτιαγμένη από μία μαμά.  Η εκδήλωση που έγινε -για φιλανθρωπικούς λόγους- στο Νεώριο Μόρου, στο λιμάνι των Χανίων,  ήταν μία από τις εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στα πλαίσια μιας έκθεσης με ζωγραφιές παιδιών. Άρχισε με προβολή ταινίας του “Παραμυθά”, προχώρησε με το θεατρικό παιχνίδι που παίξαμε με τα παιδιά -και το καταευχαριστήθηκαν και οι μεγάλοι- και τελείωσε με την υπογραφή βιβλίων του Παραμυθά που έπαιρναν τα παιδιά.
Για άλλη μια φορά να πω ευχαριστώ για την εκδήλωση και να αφιερώσω την ταινία στους γονείς. Ε, άντε και στα παιδιά. Και να μην είστε πολύ αυστηροί για την εικόνα βλέποντάς την.
Καλό βράδυ
Π.

ένα σχόλιο στο “Η εκδήλωση στα Χανιά”

      Σμαραγδάκη Ρούλα
      7 Ιουλίου 15 στις 19:30

      Θα ήθελα τοσο να μπορουσα να ερθω στα Χανια τοτε που έγινε η παρουσίαση αλλα για μενα ειναι μακρυα απο το Ηράκλειο.. θα χαρω ομως να σας γνωρίσω αν καμια φορα.. κανετε εδώ παρουσίαση… να έχετε παντα επτυχια .. ειναι οτι καλύτερο να μιλατε στις ψυχες των παιδιών… να είστε καλα .. παντα..

Σχολιάστε