“ΒΟΟΚ”: Η νέα ανακάλυψη!!!
Καλά!!! Σήμερα είναι από τις φορές που αλλάζω το post που ήταν να ανεβάσω επιτόπου, με όλη μου την καρδιά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια εξελιγμένη τεχνολογική ανακάλυψη των Ισπανών, ένα σύστημα βιο-οπτικής οργάνωσης γνώσης που ονομάζεται “ΒΟΟΚ”. Είναι κάτι που ενώ με έκανε κάθε τόσο να ξεκαρδίζομαι στα γέλια, κάποιες στιγμές μου έφερε δάκρυα στα μάτια! Είναι ένα βίντεο που μου έστειλε το link του πριν λίγο, ο Θανάσης ο Καστανιώτης. Υπάρχει στο GREEKTUBE http://www.greektube.org/content/view/152569/2/ αλλά το αντέγραψα κι όλας και το ανέβασα εδώ, όπως βλέπετε και μπορείτε να το δείτε αμέσως. Είναι στα Ισπανικά, αλλά έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Σας εύχομαι, να μην πάψετε ποτέ να χρησιμοποιείτε το “ΒΟΟΚ”, είναι ό,τι πιο… εξελιγμένο υπάρχει. Κι εγώ, από ‘ δω και πέρα μόνο έτσι θα κυκλοφορώ τα παραμύθια μου.
Σας φιλώ.
Π.
Υ.Γ. Α, ναι. Ξέχασα να σας πω ότι έχει ανοίξει μια συζήτηση για το βιβλίο μου “Τα ευτυχισμένα παιδιά θέλουν γονείς χωρίς εγώ”, οπότε αν το έχετε διαβάσει κι έχετε να πείτε κάτι, οτιδήποτε, μπορείτε να πάτε εδώ: http://entertainment.in.gr/html/ent/574/ent.112574.asp
11 Σχόλια στο ““ΒΟΟΚ”: Η νέα ανακάλυψη!!!”
Μαρία
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 14:36Μα τι ωραιο βιντεο και εξυπνο ηθελα να ξερα ποιος το ξετρυπωσε και στο εστειλε μπραβο του πραγματικα φιλακια παραμυθουλη και να χαιρομαστε παντα τα book σου
ζαχαρούλα
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 15:06η αρχή έγινε ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=xFAWR6hzZek
Παραμυθάς
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 18:14Α, ναι! Μπράβο βρε Μαρία, ξέχασα να το βάλω. Το συμπλήρωσα. Ο Θανάσης ο Καστανιώτης μου το έστειλε. Φιλιά
δημήτρης
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 21:37χα!χα!γέλασα πολύ με το βίντεο…και μετά το γέλιο ήρθε η ερώτηση:
πόσα πράγματα και πόσοι θησαυροί μπροστά στα μάτια μας μας περιμένουν να ξαναανακαλυφθούν;
Φιλιά
Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 22:55ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! Έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ!!!! 🙂
Φιλί!!!!
Mika
23 Σεπτεμβρίου 11 στις 11:59ok στην αρχή ψάρωσα το ομολογώ…
Αλλά οταν κατάλαβα τρελάθηκα από την παρουσίαση και το marketing!
Τελικά δεν είναι τι πουλάς είναι πως το πουλάς!
Εγω πάντως τα βιβλιαράκια μου δεν τα απαρνήθηκα ποτέ, είναι κομμάτι της “προίκας μου”.
Φιλιά
Και πάντα τα βιβλία σου σε BOOK!!!!
amalia
23 Σεπτεμβρίου 11 στις 17:37Καταπληκτικό!Το έχω ήδη προωθήσει σε φίλους.Για όσους από εμάς λατρεύουμε τα βιβλία μοιάζει λίγο σαν απάντηση στην ηλεκτρονική εποχή.Καλύτερα στην προσπάθεια επιβολής ηλεκτρονικού διαβάσματος στα παιδιά.Μωρε άμα δεν το πιάσεις,το νιώσεις,το τσακίσεις,το σημειώσεις,τι θα σου μείνει πραγματικά;;;
Ευχαριστούμε
Παναγιώτης
23 Σεπτεμβρίου 11 στις 18:39Χαχαχα Καλό !!!
Είμαι fun του βιβλίου ΑΛΛΑ δυστυχώς λόγω κακών οικονομικών τα κατεβάζω από το internet και τα διαβάζω από το pc…( ξέρω ντροπή αλλά τι να κάνω ).
Παναγιώτης
23 Σεπτεμβρίου 11 στις 18:44ΥΓ.Καλά μη φανταστείτε πολλά, κάτι lord of the rings, hobbit κτλ. Κάποια άλλα ελληνικά κατα καιρούς τα αγοράζω (γιατί δεν τα βρίσκω στο ιντερνετ lol ! )
Αλλά από την οθόνη είναι κουραστικό να τα διαβάζεις. Tablet δεν έχω
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
25 Σεπτεμβρίου 11 στις 17:04Ο Ουμπέρτο Έκο σε τοποθέτησή του για αυτό το ζήτημα κάνει ένα πολύ πετυχημένο διαχωρισμό: Αν δεν βαριέστε διαβάστε τον.
«Υπάρχουν δύο τύποι βιβλίων, εκείνα που συμβουλευόμαστε και εκείνα που τα διαβάζουμε. Για τα πρώτα, το αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος, αλλά φτάνουμε μέχρι τα λεξικά και τις εγκυκλοπαίδειες.
Αυτά θα μπορούν να αντικατασταθούν από δίσκους πολυμέσων, έτσι θα απελευθερωθεί χώρος στο σπίτι και στις δημόσιες βιβλιοθήκες, Τα βιβλία που είναι για να τα διαβάζουμε δεν μπορούν να αντικατασταθούν από κανένα περίεργο ηλεκτρονικό κατασκεύασμα. Έχουν φτιαχτεί για να τα παίρνουμε στα χέρια μας, ακόμη και στο κρεβάτι, ακόμη και μέσα στο πλήθος, ακόμη και εκεί όπου δεν υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες, μπορούμε να τα υπογραμμίζουμε, μας επιτρέπουν να διπλώνουμε τις γωνίες των σελίδων τους ή να βάζουμε σελιδοδείκτες, μπορούμε να τα αφήσουμε να πέσουν στη γη ή να τα εγκαταλείψουμε ανοιχτά πάνω στο στήθος ή τα γόνατα όταν μας παίρνει ο ύπνος, μπαίνουν στην τσέπη, φθείρονται. Κάποιοι, ωστόσο, προαναγγέλλουν το θάνατο του έντυπου βιβλίου.
Οι τελευταίοι αιώνες, άλλωστε, ήταν γεμάτοι από ψευδή αγγελτήρια θανάτου. Όταν εφευρέθηκε η φωτογραφία, αναγγέλθηκε ο θάνατος της ζωγραφικής. Μετά τον κινηματογράφο ήρθε ο θάνατος του θεάτρου, μετά την τηλεόραση εκείνος του κινηματογράφου. Τελικά δεν πέθανε τίποτα – όλα επιβιώνουν παράλληλα, και μάλιστα προοδεύουν και καινοτομούν.»
marilia
22 Σεπτεμβρίου 11 στις 13:19χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Φοβερό! Να το στείλουν και στο ΥΠΔΒΜΘ αυτό, μπας και χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία και για τα σχολεία φέτος!!! Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει ανοιχτά για το BOOK! χααχαχαχαχαχαχαχα!
Άσε που μεταφέρεται και στις παραλίες και δεν “κρασάρει” από το λιγοστό νεράκι των χεριών που το χειρίζονται! 😛