Διάλειμμα για να δείτε… μπύρα

Χα, χα, χα… Το “γάμο-post” μέχρι το τέλος  του είναι καταδικασμένο να έχει αναβολές. Άλλη μία τώρα, για το τρίτο και τελευταίο μέρος του. Ο τίτλος αυτού του post παραπέμπει σε κάτι που μάλλον δεν είχατε γεννηθεί για να το ξέρετε ή είσαστε πολύ μικροί, παραπέμπει στο αναψυκτικό TAM-TAM, ένα υποκατάστατο της Coca Cola που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του ’60, όταν απαγορευόταν στην Ελλάδα η Coca Cola,  για προστασία της νεολαίας από τον “αμερικανικόν τρόπον ζωής” και -βέβαια- της ντόπιας βιομηχανίας από τον  ανταγωνισμό. Μόνο όσοι είχαν γνωστούς ή φίλους που δούλευαν  την αμερικάνικη βάση του Ελληνικού, μπορούσαν να απολαμβάνουν την δροσιά και τη φιγούρα που έδινε  η Coca Colla. Στα καλοκαιρινά σινεμά, λοιπόν, όταν ήταν να γίνει διάλειμμα στα μισά της ταινίας, έπεφτε αυτή η φράση: “ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑΜ ΤΑΜ”. Να΄και το καπάκι που το βρήκα στο ίντερνετ, μια και το ΤΑΜ ΤΑΜ ήταν μόνο σε μπουκάλι.

Και ο τίτλος του post είναι παραλλαγή του “ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑΜ ΤΑΜ”, σε “ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…ΜΠΥΡΑ”,  επειδή κάνω ένα μικρό διάλειμμα πριν ανεβάσω το τρίτο μέρος του “γάμο-post”, για να δείτε ένα απίστευτο διαφημιστικόγιαπωνέζικης μπύρας!!!  Κάνω μια δουλειά σχετική με κινηματογράφο, τηλεόραση, σήριαλ, διαφήμιση και τέτοια, εδώ και σαράντα χρόνια, και δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τόσο ωραίο, ως ιδέα, και άψογη εκτέλεση εικαστικά και  τεχνικά. Διαλέξτε  full screen και δυναμώστε τον ήχο, κι αν δεν το έχετε ήδη δει, θα το ευχαριστηθείτε.
Καλό βράδυ.
Σας φιλώ
Π.

 

10 σχόλια στο “Διάλειμμα για να δείτε… μπύρα”

   να-τασσσάκι
   30 Μαρτίου 11 στις 18:56

   Το βιντεάκι είναι εκπληκτικό -από κάθε άποψη!
   Και παρ’ όλο που δε μου αρέσει η μπύρα, από αυτήν θα δοκίμαζα 🙂

   (εντάξει, το Ταμ-Ταμ το έχω ακούσει από ιστορίες του μπαμπά μου…. :p)

   Φιλί!

   Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
   30 Μαρτίου 11 στις 19:25

   Αυτή σου η ανάρτηση,το βιντεάκι συγκεκριμένα,μου θύμησε πόσο απολάμβανα τις διαφημίσεις των 10ετιών του ’80 και του ’90.Γιατί ήταν σαν πάρα πολύ μικρού μήκους ταινίες.Είχαν αρχή μέση και τέλος.Στη σημερινή εποχή προσπαθούν να δείξουν όσες περισσότερες διαφημίσεις μπορούν σε λίγότερο χρόνο λόγω οικονομικών οφελών.Ετσι έχουν καταντήσει βαρετές,κουραστικές και άνευ ουσίας.

   Φιλί και από μένα 🙂

   MAKIS
   31 Μαρτίου 11 στις 16:57

   Καλησπέρα Παραμυθά,ΦΟΒΕΡΗ!!διαφίμηση,σαν μπύρα όμως δεν λέει κι τίποτα,επείδή την δοκίμασα……
   Τώρα το αναψυκτικό Ταμ-Ταμ δεν το πρόλαβα,οπότε δεν μπορώ να γράψω την αποψή μου…..

   Fwtino_Asteraki
   31 Μαρτίου 11 στις 22:20

   Ψιςςςςςςςςςςςς! Υπερπαραγωγή η διαφήμιση…πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα…σήμερα για να δεις κάτι τέτοιο λιγάκι αδύνατο!

   Όσο για το καπάκι..πρώτη φορά ακούω αυτό το ΤΑΜ-ΤΑΜ η αλήθεια είναι οτι με το ΤΑΜ-ΤΑΜ το μυαλό μου πάει στον Ταμτάκο 😛 παρ όλα αυτά κοιτάζοντας την φωτό απ το περιβόητο καπακουλίνι 😀 χαχαχα! μου θυμίζει παραπολύ θα έλεγα το σημερινό καπάκι γνωστής εταιρίας μπύρας..ας μην την αναφέρω.. 😉

   Μάκιααααααααα σε όλους και super ντουπέρ αγκαλίτθεθ! 😛
   Καλό βραδάκι να έχουμε!

Σχολιάστε