Άρες μάρες κουκουνάρες…

Ναι, πολύ καλά το σκεφτήκατε: δεν είναι δυνατόν μέσα σε 12 ώρες να άλλαξα post! Απλώς άλλαξα τον τίτλο, γιατί το πρωί που σηκώθηκα και σκεφτόμουν τι είχα γράψει, μου ήρθε στο νου, “άρες μάρες κουκουνάρες” και είπα να αλλά ξω τον τίτλο, γιατί αυτός είναι καλύτερος. Όσοι, λοιπόν, διαβάσατε χθες το “Σχόλια πάνω σε σχόλια”, μην προχωράτε παρακάτω, είναι το ίδιο.

Επειδή έχω κουραστεί από τη δουλειά και κυρίως από τα πήγαινε – έλα  στο χωριό για το πρόβλημα   που είχα με το κομπιούτερ μου και μόλις σήμερα  λύθηκε, θέλω έτσι για ξεκούραση να ανεβάσω ένα post να γελάσουμε.  Θα σας βάλω εδώ και θα σας μεταφράσω (εκτός από το τελευταίο) τέσσερα σχόλια για το ποστ των γενεθλίων που βρήκα στα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ, που πέθανα στα γέλια διαβάζοντάς τα και τα αντέγραψα πριν τα σβήσω. Δεν ξέρω αν σας φανούν κι εσάς τόσο αστεία, αλλά τι είχα, τι έχασα.

Το πρώτο σχόλιο, λοιπόν, που ήταν στα αγγλικά.
With the whole thing which seems to be developing throughout this particular area, many of your opinions are actually fairly radical. Nevertheless, I beg your pardon, because I do not give credence to your whole suggestion, all be it exhilarating none the less. It appears to me that your commentary are actually not completely rationalized and in fact you are generally your self not really entirely confident of the assertion. In any case I did enjoy examining it.
Και η μετάφρασή του τώρα:
Με το όλο θέμα που φαίνεται να ξεδιπλώνεται σε όλο αυτό το ιδιαίτερο πεδίο, πολλές από τις απόψεις σου είναι πραγματικά αρκετά ριζοσπαστικές. Παρ’ όλα αυτά, ζητώ συγνώμη γιατί δεν πιστεύω όλο αυτό που προτείνεις, που μολοντούτο είναι όλο αναζωογονητικό. Μου φαίνεται ότι το σχόλιό σου  δεν είναι πραγματικά πλήρως αιτιολογημένο και είναι γεγονός ότι γενικά και εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντελώς πεισμένος για τον ισχυρισμό σου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση χάρηκα πραγματικά να το εξετάσω.
Χα, χα, χα… Συγνώμη γι’ αυτό που θα πω, αλλά όλη αυτή η μπουρδολογία, μου θύμισε κάτι που έλεγα παλιότερα όταν μου έβγαζε κάποιος τέτοιου είδους λογύδρια. Έπαιρνα ένα αθώο ύφος γεμάτο θαυμασμό και ρώταγα: «Όταν κλάνεις σβήνει ο γλόμπος;»

Το δεύτερο, επίσης στα αγγλικά.
I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?
Έλειψα για λίγο καιρό, αλλά τώρα θυμάμαι ότι το αγαπούσα αυτό το μπλογκ . Σ’ ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να ξανάρχομαι πιο συχνά. Πόσο συχνά ανανεώνεις το site σου;
Χα, χα, χα… Αυτός είναι  ο πονηρός, που αφού σε κολακέψει σου ρίχνει πεπονόφλουδα για να κάνεις κλικ στη διεύθυνσή του και ποιος ξέρει τι έχει να γίνει…

Το τρίτο είναι πιο … εξειδικευμένο, αλλά…

Minipress Drug Maker  zoloft 50 mg.  If you feel you may have depression or suffer from a number of anxiety related problems perhaps Zoloft is the solution for you.
generic Zoloft. You can order low cost Zoloft at one of relible online pharmacies and save big.  ph:/ww…..com…
Αν νοιώθεις ότι έχεις κατάθλιψη ή υποφέρεις από ένα αριθμό προβλημάτων που έχουν σχέση με άγχος, ίσως το Ζολόφτ είναι η λύση για σένα. Μπορείς να το παραγγείλεις σε χαμηλό κόστος σε ένα από τα αξιόπιστα online φαρμακεία και γλυτώσεις πολλά.
Χα, χα, χα… Αυτό είναι μία κλασσική διαφήμιση, αλλά γέλασα γιατί είναι το μόνο που είχε σχέση με τα γενέθλιά μου, μια και τη θλιψούλα μου την είχα που για πρώτη φορά έκανα τα γενέθλιά μου χωρίς τα παιδάκια μου.

Και το τέταρτο και καλύτερο τώρα, που είναι στα… κινέζικα!
福田饰品主营伊泰莲娜丽晶饰品,魅力天使饰品,红苹果饰品,贝迪茜妮饰品,施华洛世奇水晶,新光元素水晶饰品68福田饰品批发进货网.
Χα, χα, χα… Ναι, είναι κινέζικα, αλλά για προσέξτε κάτι: έχει ανάμεσα στα κινέζικα και ένα 68, που είναι τα χρόνια που έκλεισα και υπάρχει στον τίτλο του ποστ. Θα σκάσω που δεν μπορώ να καταλάβω. Γι’ αυτό σας παρακαλώ, αν έχετε κανέναν γνωστό  που ξέρει κινέζικα, ρωτήστε τον να μας πει τι λέει.

Και θα κλείσω το σημερινό  ποστ με μία φωτογραφία και σχόλιο σε ένα σχόλιο που μπήκε στο προηγούμενο ποστ, “Ο τόπος γέμισε καρδιές”. Δεν  συνηθίζω πια να απαντάω στα σχόλια όπως ξέρετε ύστερα από το «σώσε» που είχε γίνει παλιά, αλλά αυτή τη φορά γέλασα πολύ μ’ αυτό που σκέφτηκα. Διάβασα το σχόλιο στο χώρο που δουλεύω και που είναι αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία. Διαβάζοντάς το, σήκωσα τα μάτια μου,  κοίταξα το κλαράκι που έχω κρεμάσει μπροστά μου και σκέφτηκα: «Δηλαδή τώρα εγώ, έχω κρεμάσει μπροστά μου τρεις γλυκοπατάτες»; Χα, χα, χα….

Σας φιλώ μέσα από τη… γλυκοπατάτα μου.
Π.

9 σχόλια στο “Άρες μάρες κουκουνάρες…”

   marilia
   19 Ιουλίου 11 στις 21:36

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Κυρίως για την τελευταία σειρά όλου του ποστ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! (αν δεν σπούσε το κεφαλάκι μου, θα μετέφραζα εγώ τα κινέζικα, αλλά, για καλή σου τύχη, τη γλίτωσες!)

   Φιλάκι… γλυκοπατάτας! 😉

   ζαχαρούλα
   19 Ιουλίου 11 στις 22:10

   αφού σκούπισα τα δάκρυα απ’ τα γέλια, συγκεντρώνω ό,τι σοβαρότητα μου έχει απομείνει…
   χααααααααααααααααχαχχ! (όχι και πολλή!)
   κινέζικα δεν ξέρω, αλλά ξέρω μια κινέζικη παροιμία…
   θα σου την αφήσω, μεταφρασμένη, να τη γράψεις σ’ ένα χαρτάκι και να την κολλήσεις κάτω από τις καρδούλες σου:
   “αν διατηρήσω πράσινο το κλαδί στη γλυκοπατάτα μου, τότε θα έρθει σε ‘μένα το πουλί που κελαϊδάει…”

   υ.γ.: χαμένη στη μετάφραση!…
   χααααααααααααααααααααχαχαχχχ!

   Natalie
   20 Ιουλίου 11 στις 7:59

   χαχαχαχαχαχα με τα λίγα computer skill μου βρήκα ένα online μεταφραστη…

   Fukuda τα εξαρτημάτων οικοδεσποτών στρατόπεδων του Ιράκ ειρηνικά εξαρτήματα κρυστάλλου λι λωτού κομψά, τα εξαρτήματα αγγέλου γοητείας, τα κόκκινα εξαρτήματα μήλων, τα κόκκινα εξαρτήματα Νι αλιζαρινών Beddy, Shi Hualuo ο παγκόσμιος θαυμάσιος χαλαζίας, τα νέα ελαφριά εξαρτήματα 68 χαλαζία στοιχείων χονδρικό εμπόριο εξαρτημάτων Fukuda το φορτίο καθαρό

   Δεν βγάζει και πολλη νόημα! :PPPP

   ainafets
   20 Ιουλίου 11 στις 9:40

   Εμένα γιατί όμως μου βγάζει νόημα…..χιχι! 😉

   ΑΦιλιά σκέτα-καρδιάς από τη “καυτή” Σκιάθο, σε όλα τα Παραμυθομεγαλωμένα μωρά και μωράκια!!! :lol;

   Παναγιώτης
   20 Ιουλίου 11 στις 13:18

   “Κύρια Italina Regent κοσμήματα κοσμήματα Futian, στολίδια άγγελος γοητεία, κόκκινα στολίδια μήλο, Brady Ξυνή κοσμήματα, κρύσταλλο Swarovski, κρυστάλλινα στοιχείο κοσμήματα 68 Fukuda Sunbeam κοσμήματα χονδρική δίκτυο.”

   Μετάφραση από το google translate…Αυτό κι αν δεν βγάζει νόημα

   Παναγιώτης
   20 Ιουλίου 11 στις 15:43

   Ε, Μάλλον πουλάνε κοσμήματα, πολυτιμους λίθους, κτλ χονδρικώς…κάτι τέτοιο…Το 68 τυχαίο ήταν μάλλον

Σχολιάστε