Αποχαιρετώντας τα VISTA με την Κλαίρη

Σήμερα θα πάω το lap top μου για αναβάθμιση στα Windows 07. Χα, χα, χα… ποιος να σας το ‘λεγε “Παραμυθομαθημένα”  μου -κατά το “καλομαθημένα”-   ότι κάποτε θα διαβάζατε σε ένα πράγμα που θα είναι το computer σας, κάτι τέτοιο από τον Παραμυθά!
Επειδή η αναβάθμιση κ.λπ. μπορεί να πάρει και τρεις μέρες για να μπορώ να ξαναδουλέψω στο  blog, σκέφτηκα να ανεβάσω ένα αποχαιρετιστήριο post  στα VISTA, μια και οφείλω να ομολογήσω ότι εμένα δεν μου φέρθηκαν τόσο άσχημα όσο ακούω ότι φέρθηκαν σε άλλους.  Με την ευκαιρία, θέλω να σας γνωρίσω και την Κλαίρη. Τη φωτογραφία που βλέπετε την έβγαλε η αδελφή μου, χτες το βράδυ. Η Κλαίρη είναι κόρη της κόρης της, δηλαδή της ανιψιάς μου της Αλίκης. Εμένα η Κλαίρη μού είναι “εγγονοανήψι” μου ή “μικροανηψιά” όπως το λέγαν παλιά. Προτιμώ το “εγγονάκι μου” μια και τα παιδάκια μου δεν έχουν κάνει τίποτα τέτοιο ακόμα και έχω μόνο τα “εξ αγχιστείας” εγγονάκια από την πλευρά της  Άιναφετς. Σκέφτηκα, λοιπόν, να αποχαιρετήσω τα VISTA  και να σας πω, καλή εβδομάδα, παρέα με την Κλαίρη, που μ’ έκανε να νιώσω όπως τότε που κράταγα τη Μαρία στα γόνατά μου. Έχει  μάλιστα το ίδιο σουλούπι και τα ίδια χρώματα, κι αν και μοιάζει κυρίως με τον μπαμπά της τον Λεωνίδα, έχει και κάτι από την αδελφή μου – τα χρώματα σίγουρα.
Και για την πρώτη εμφάνιση της Κλαίρης στο blog μου -και νομίζω και στο internet, γενικά- θα ήθελα να της αφιερώσω κι ένα παραμύθι: “Το καλό το ποντικάκι”. Είναι για λίγο μεγαλύτερη ηλικίας -από 4 και πάνω, όπως είστε εσείς- αλλά είναι από εκείνα που μου είχαν αρέσει πολύ όταν τα έλεγα.
Σας φιλώ όλους
Π (αππούς – με την καλή έννοια, που λένε, όχι σαν εκείνο το τραγούδι)

[audio:http://www.fileden.com/files/2009/9/2/2562339/par3/3.1_To_kalo_to_pontikaki.mp3]

7 σχόλια στο “Αποχαιρετώντας τα VISTA με την Κλαίρη”

   Καραπιπέρης Γιάννης
   6 Σεπτεμβρίου 10 στις 13:59

   Καλορίζικα τα 7 ! Θα δεις, θα σου αρέσουν… Βασικά έτσι έπρεπε να ήταν τα σ(Vista) από την αρχή, αλλά βιάστηκε η ακατονόμαστη Microsoft. (Εγώ παραμένω λάτρης των XP).
   Πολύ καλή η παρέα της Κλαίρης !

   (άκου εκεί να σου πουν μέχρι και τρεις μέρες για την αναβάθμιση… 3 ώρες είναι αρκετές !)

   dimitrisp
   6 Σεπτεμβρίου 10 στις 22:06

   Τώρα για να καταλάβω…το ποστ ποιός το υπογράφει; ο Παπούς που είναι φίλος με το Παραμυθά και τον Πιλάβιο…ο Πιλάβιος που θέλει να γίνει Παπούς ή ο Παραμυθάς-παπούς(με την καλή ένοια) 🙂
   Αγαπημένο το παραμύθι(το λέω συχνά στα παιδιά αλλά με ήρωα μια καρακάξα)
   Φιλιά.

   Fwtino_Asteraki
   6 Σεπτεμβρίου 10 στις 22:19

   Καλησπέρες!χιχιχι!Πλάκα είχε…μου θύμισε λιγάκι το “ποιηματάκι” ντιλι ντιλι το καντήλι που κάναμε στο δημοτικό..Το περίεργο είναι η ήχοι…απ το πέσιμο της πόρτας,το ρίξιμο των φύλλων που πεύκου..καθώς και το υπέροχο τέλος το κάνουν μοναδικό όπως όλα…και ένα έχω να πω…εγώ πάντως ΠΙΣΤΕΥΩ 😛 χαχαχαχαχα!

   Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους!
   Μάκια αγκαλίτθεθ και ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα! 🙂
   Γλυκό φιλάκι και στην Κλαίρη! την κουκλίτσα! 🙂

   Hengeo
   7 Σεπτεμβρίου 10 στις 13:37

   Εγώ ένα θα πω, στην αρχή αντί για τρεις μέρες διάβασα κατά λάθος τρεις μήνες, έκανα μερικά δευτερόλεπτα να συνέλθω!

   Να την χαίρεστε την εγγονή 😉

   Παναγιώτης
   7 Σεπτεμβρίου 10 στις 16:34

   Καταρχήν να σου ζήσει η “εγγόνανηψιά” και με το καλό να μας ξανάρθεις

   Σαν απλός χρήστης Παραμυθά δεν θα δεις διαφορές με τα vista για τη χρήση που υποθέτω ότι κάνεις ( internet office κτλ ).

   ΥΓ. Είχα την εντύπωση πάντως ότι είχατε apple όλοι στην οικογένεια (από τα apple που είδα στο making of της σειράς) αλλά τα apple μάλλον είναι καψούρα του μάστορα !

Σχολιάστε