Μία ανακοίνωση

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκαν σε σελίδες του FACE BOOK  δύο θέματα σχετικά με τον Κρισναμούρτι και σκέφτηκα σήμερα να τα ανεβάσω εδώ μια και ετοιμαζόμουν να ανεβάσω ένα κείμενό του από το βιβλίο “Ο Κόσμος μέσα μας”. Και πρώτα η ανακοίνωση που είναι μία έκκληση  για βοήθεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ
Αγαπητοί  φίλοι, ,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η οικονομική κρίση δημιούργησε πρόβλημα και στη λειτουργία της Βιβλιοθήκης Κρισναμούρτι: Καθώς πλησιάζει δέκατο απλήρωτο νοίκι (επί 200,00 ευρώ τον μήνα) και πλέον η Βιβλιοθήκη κινδυνεύει με κλείσιμο, ζητάμε τη βοήθειά σας για να μη συμβεί αυτό, καταθέτοντας  από 5 ευρώ έως όσα μπορείτε, στον Τραπεζικό λογαριασμό της που είναι:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Βιβλιοθήκη Κρισναμούρτι.
Αρ
. Λογ. 6752-132567-054
ΙΒΑΝ
  GR51 0171 7520 0067 5213 2567 054
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Και  τώρα μία σύνδεση  με ένα κανάλι που έφτιαξε στο YOU TUBE το Ίδρυμα Κρισναμούρτι  της Αγγλίας και όπου μπορείτε να πάτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ    Εκεί -όπως θα δείτε- υπάρχουν κατ’ αρχήν  και τα 446 βίντεο που έχουν γυριστεί και μετά κάποια από αυτά, μεταφρασμένα σε διάφορες γλώσσες. Με ελληνικούς υπότιτλους είναι 93, όπως μπορείτε να δείτε, πάνω αριστερά,  στο πρώτο πλάνο του βίντεο που έχω ανεβάσει εδώ. Για ελληνικούς υπότιτλους -αν δεν βγουν μόλις ξεκινήσει το βίντεο- πηγαίνετε κάτω δεξιά όπου υπάρχει μία μικρή μαργαρίτα, κάνετε κλικ επάνω της κι ανοίγει ένα πινακάκι με διάφορες επιλογές από τις οποίες διαλέγετε, SUBTITTLES  κι όταν ανοίξουν όλες οι γλώσσες, διαλέγετε GREEK ή όποια άλλη γλώσσα πιθανόν θέλετε.
Καλό βράδυ
Π.

 

 

 

Σχολιάστε