Α.Α.

akatalilo.jpg

Χα, χα, χα… Ποιος να το περίμενε ότι σ’ αυτό εδώ το blog θα δείτε αυτό το σήμα. Ε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε χωρίς να το πούμε… Αν δεν το καταφέρετε “αυτό” κλείστε το και μην διαβάσετε ούτε εσείς. Αυτή η αηδία να μας βγάζουν έξω όταν είμαστε παιδιά για να πούνε κάτι σόκιν, ας μην επαναληφθεί κι εδώ. Όπως έλεγε κι ο πατέρας μου, “καλύτερα να μην λέμε καθόλου”. Εγώ πάντως καθυστέρησα επίτηδες και το ανεβάζω μετά τις 11.00.
Λοιπόν, ενώ ετοιμαζόμουν να βάλω σήμερα το post που δεν έβαλα χθες, διαβάζοντας τα σχόλια στο χθεσινό, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο από αγόρι! Όλα κοριτσίστικα – τηρώντας, βέβαια, την επιφύλαξη κάτω από κάποιο όνομα να κρύβεται αγόρι. Όλα από κορίτσια, που μου δίνουν και θάρρος μάλιστα! Ρε, σεις αγόρια… Γιατί; Εκτός αν δεν σας άρεσε καθόλου, οπότε εντάξει.
Μπράβο ρε, κορίτσια. Με ενθουσιάσατε! Γι’ αυτό κι εγώ, αποφάσισα να κάνω “κόντρα ρελάνς” που λέγαμε παλιά και να βάλω χειρότερο σήμερα: το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα φέτος το καλοκαίρι, με σεξουαλικό υπονοούμενο, που δείχνει τι θα πει, “γυναικείο μυαλό”. Ελαφραίνω μόνο μία λέξη – ε, να μην το παρακάνουμε – αλλά εσείς όταν θα το λέτε κορίτσια, κι αγόρια ελπίζω, βάζετε – αν θέλετε – την κανονική λέξη που ξέρετε. Λοιπόοον…

Σε ένα μπαράκι, είναι παντρεμένο ζευγάρι – καμιά δεκαριά χρόνια παντρεμένοι και όχι πολύ μεγάλοι – και πίνουν τις μπύρες τους, χωρίς να έχουν μεθύσει – έχει σημασία το τελευταίο. Κάποια στιγμή ο σύζυγος, προφανώς θεωρώντας ότι το αντρικό είδος είναι κάτι σαν την “αρία φυλή” σε σχέση με το γυναικείο που είναι κάτι κατώτερο, κάνει το μεγάλο λάθος (από τη βλακεία του, βέβαια) και λέει στη γυναίκα του με μεγάλη αυτοπεποίθηση:
“Σε πάω όσο στοίχημα θέλεις, ότι δεν είσαι ικανή να μου πεις κάτι που θα με κάνει, την ίδια στιγμή, ευτυχισμένο και δυστυχισμένο μαζί”.
Η γυναίκα του, τον κοιτάζει για λίγο ανέκφραστη στα μάτια και μετά χαμογελώντας αδιόρατα του λέει:
“Το πουλί σου είναι μεγαλύτερο από του αδελφού σου”.

Καληνύχτα παιδιά.
Καλό Σαββατοκύριακο
Π.

11 σχόλια στο “Α.Α.”

   natassaki
   25 Αυγούστου 07 στις 0:57

   Παππού-Παραμυθά μου, (αν και μου φαίνεται κι αυτό το έγραψε ο “κύριος Νίκος” , 😆 )

   το γυναικείο μυαλό, ε;;;;

   Ευχαριστούμε για το χαμόγελο, ένα τόσο δύσκολο βράδυ – με φωτιές παντού, πάλι….. 🙁

   Φιλί, καληνύχτα.

   NailGuN
   25 Αυγούστου 07 στις 2:13

   Χα! Καλό!
   και απόλυτα εύστοχος ο τρόπος περιγραφής όσον αφορά τα περί “άρειας φιλής” κλπ.

   Δυστυχώς τέτοια λάθη το κάνουμε οι περισσότεροι άνδρες και εκεί είναι που την πατάμε 🙂

   espoir
   25 Αυγούστου 07 στις 10:54

   Όπως λέω συχνά …
   Οι άντρες όταν συζητούν μεταξύ τους για γυναίκες λένε μεγάλα ψέματα.
   Οι γυναίκες όταν συζητάμε μεταξύ μας για άντρες λέμε όλη την πικρή αλήθεια.

   Οπότε καλό είναι οι άντρες να μην τολμούν συχνά να προκαλέσουν τις γυναίκες … γιατί αυτό που θα ακούσουν μπορεί να μην τους αρέσει καθόλου.

   Vanda
   27 Αυγούστου 07 στις 13:51

   Περί γυναικείου μυαλού το ανάγνωσμα:

   Γάμος – Μέρος Ι

   Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες:
   – Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω, και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ΩΡΑΙΟ δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι για φαγητό. Θα παγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;
   Η νύφη απάντησε:
   – Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ… είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι!”
   (ΔΙΑΒΟΛΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ)

   ******************************

   Γάμος – Μέρος ΙΙ

   Ο σύζυγος και η σύζυγος είχαν έναν καβγά στην ημέρα της 40κοστής επετείου του γάμου τους! Ο σύζυγος ουρλιάζει:
   – Όταν θα πεθάνεις, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: “Εδώ κείτεται η σύζυγός μου – Κρύα όπως πάντα!”
   – Α, ναί; απαντά αυτή. Όταν πεθάνεις εσύ, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: “Εδώ κείτεται ο σύζυγός μου, σκληρός επιτέλους!”
   (ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ;)

   ******************************

   Γάμος – Μέρος ΙΙΙ

   Ο σύζυγος (γιατρός) και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού.. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει,
   – Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι.
   Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος σύζυγος την ρωτά:
   – Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;
   – Ημουν στο κρεβάτι , λέει αυτή .
   – Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες; την ρωτάει ο σύζυγος.
   – Επαιρνα μία δεύτερη γνώμη .
   (Ω, ΝΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ’ΘΕΛΕ!)

   ******************************

   Γάμος – Μερος IV

   Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του «Μητέρα των έξι», παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου.
   Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος:
   – Τί λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;
   Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης:
   – Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.
   (ΔΩΣΤΟΥ!!!!)

   **************************************

   Γάμος – Μέρος V

   Ένας άντρας και η γυναίκα του τσακώθηκαν και δεν μιλάνε ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά, ο άντρας συνειδητοποιεί πως την επόμενη μέρα θα χρειαζόταν να τον ξυπνήσει η γυναίκα του στις 5.00 το πρωί για μία πτήση για σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Επειδή δεν θέλει να είναι ο πρώτος που θα σπάσει την σιωπή (και ΧΑΣΕΙ), γράφει σε ένα χαρτί: “Σε παρακαλώ ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί” και το αφήνει κάπου που ξέρει πως θα το δει.
   Το επόμενο πρωί, ξυπνά, και ανακαλύπτει πως η ώρα είναι 9.00 το πρωί, και έχει χάσει την πτήση του. Εξαγριωμένος, ετοιμάζεται να πάει να δει γιατί δεν τον ξύπνησε η γυναίκα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμάτι χαρτί δίπλα στο κομοδίνο, που έγραφε:
   “Είναι 5.00 το πρωί. Ξύπνα.”

   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

   Οι άντρες δεν είναι εφοδιασμένοι για αυτού του είδους τις αντιπαραθέσεις. Ο Θεός μπορεί να δημιούργησε την γυναίκα από το πλευρό του άντρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι πάντα προηγείται ένα προσχέδιο πριν το τελικό αριστούργημα.

Σχολιάστε